Actief in heel Vlaanderen

Onze experts,
altijd tot je dienst!

De grote sprong naar de schoonmaakindustrie

Als je Tim en Kathleen in 2009 had gevraagd of ze zichzelf hadden gezien als ondernemers in de schoonmaakindustrie, zouden ze van hun stoel (of ladder) zijn gevallen. Maar dat is exact wat de toekomst hen heeft gebracht dankzij hun harde werk en de inzet van hun talentvolle team. Van kleine klusjes bij particulieren in bijberoep naar ervaring opdoen bij een schoonmaakbedrijf om uiteindelijk hun eigen bedrijf uit de grond te stampen. Ondertussen is TDcleaning een sterke BV. Schoonmaakbedrijf TDcleaning is het levende bewijs van een droom die werkelijkheid is geworden voor Tim en Kathleen.

Een sterk team met elk hun eigen expertise

De expertises van Tim en Kathleen bleken perfect op elkaar te zijn afgestemd om het bedrijf snel te doen groeien. Tim focuste zich op de verkoop terwijl Kathleen zorgt voor de groei van het kantoor dankzij haar jarenlange ervaring als expert in de uitzendsector.

Het team verwelkomde snel nieuwe talenten. Over de jaren vervoegden zich experts in ontmossen, talenten in ramenwassen en sterke administratieve duizendpoten die de planning en organisatie van de schoonmaakteams op zich namen.

Bij TDcleaning streven ze dagelijks naar een gelukkig team. Tevreden klanten leiden naar gezamenlijke groei. En daar mag iedereen mee de vruchten van plukken!

Onze prioriteit? Onze klanten én onze medewerkers.

Kathleen Pieters & Tim Debakker, Bestuurders TDcleaning

Ons doel? Groeien met kwaliteit!

TDcleaning ging van bijberoep naar hoofdberoep, en van een eenmanszaak naar een vennootschap. En daar zijn ze enorm trots op! Bij TDcleaning gaan ze voor groei, samen met hun klanten en medewerkers. Kwaliteit staat altijd centraal. Daarom investeren ze nog dagelijks in de optimalisatie van hun diensten: ramen wassen, schoonmaken, ontmossingen, schoorsteenvegen. En dat voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij reinigen in heel Vlaanderen

Tel: +32 (0) 52 555 483
Email: info@tdcleaning.be

BTW 0848.371.205 | Registratienummer 04.28.00
Disclaimer - Algemene voorwaarden

Privacy Policy - Cookie Policy

Ontvang nu je vrijblijvende offerte. Helemaal gratis!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag nu je gratis offerte aan en wij komen met plezier je situatie ter plaatse bekijken.