als het écht proper moet zijn!

TDcleaning & Services

Privacy Policy

Privacy policy voor TDcleaning & services, eigenaar van www.tdcleaning.be – 01 aug 2019

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.tdcleaning.be is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: klantenbeheer, boekhouding, communicatiegegevens enkel om in contact te treden, nieuwsbrieven en persoonlijke aanbiedingen of promoties en voor beveiliging.

In deze Privacyverklaring staat beschreven hoe TDcleaning & services omgaat met de persoonsgegevens die zij verwerkt.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.tdcleaning.be te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van TDcleaning & service en specifiek www.tdcleaning.be, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@tdcleaning.be.

4) Verwerking persoonsgegevens

De persoonsgegevens die men via de website en algemeen verstrekt, worden verwerkt door TDcleaning & services, Krapstraat 64A te 9255 Buggenhout. Zij worden verwerkt conform de bepalingen van de Europese Algemene Verordening  Gegevensbescherming (AVG) van 27 april 2016 (beter bekend als General data Protection Regulation of ‘GDPR’). TDcleaning & services verwerkt de persoonsgegevens enkel voor het doeleinde waarvoor ze worden ingezameld en enkel zolang dit hiervoor nodig is.

5) Monitoren gedrag bezoeker

www.tdcleaning.be maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies,  registreren bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze  informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

6) Gebruik van cookies

www.tdcleaning.be plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terugkomen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt. U kan de cookies hier raadplegen en het gebruik ervan eventueel aanpassen.

7) Cookies uitschakelen

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken van de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

8) Cookies van derde partijen

Het is mogelijk dat wij gebruik maken van diensten van derde partijen, zoals Google. Daarvoor plaatsen deze derde partijen in sommige gevallen cookies. Deze cookies zijn niet door www.tdcleaning.be te beïnvloeden.

9) Facebook ,Instagram, Linkedin en Twitter

Op www.tdcleaning.be zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Lees de privacyverklaring van Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

10) Informatie van kinderen

Wij vinden het belangrijk om te zorgen voor extra bescherming voor kinderen die online actief zijn. We moedigen ouders en opvoeders aan om samen tijd online te besteden. Op die manier kunt u zien hoe uw kinderen zich online gedragen, wat ze precies online doen en kunt u helpen in het sturen van hun gedrag.

www.tdcleaning.be verzamelt geen informatie van kinderen jonger dan 13 jaar oud. Mocht u constateren dat deze regel wordt overtreden door ons of ons team, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactmogelijkheid.

11) Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze Privacyverklaring in de toekomst wordt gewijzigd. Ons beleid met betrekking tot persoonsgegevens wordt dan ook regelmatig getoetst aan de huidige regelgeving. Wijzigingen worden op deze pagina bekend gemaakt.

12) Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

TDcleaning bvba

Krapstraat 64A
9255 Buggenhout
België

Tel: +32 (0) 52 555 483
Email: info@tdcleaning.be

BTW 0848.371.205 | Registratienummer 04.28.00
Disclaimer - Algemene voorwaarden

Privacy Policy - Cookie Policy

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte!

Wij komen met veel plezier bij u ter plaatse om de uit te voeren werken persoonlijk te bekijken en u een offerte op maat te bezorgen.