TDcleaning reinigt in héél Vlaanderen

SCHOORSTEENVEGER GEZOCHT?

De tijd vliegt voorbij, we zijn alweer een jaartje verder. Tijd om TDcleaning uw schoorsteen te laten vegen.

Wist u dat uw brandverzekering jaarlijks een officieel attest vraagt voor de reiniging van uw schoorsteen?

Zet veiligheid voorop! Plan een jaarlijkse reiniging van uw schoorsteen in.

Schouwbranden ontstaan door een slechte constructie van uw schoorsteen, een foutief gebruik, een vogelnest of door onvoldoende onderhoud.

Vermijd problemen. Laat uw schoorsteen jaarlijks reinigen en ontvang uw officieel certificaat voor de verzekering. We raden ook stellig aan om toestellen zoals een houtkachel minstens jaarlijks te laten reinigen. Gasbranders dienen minstens elke 2 jaar gereinigd te worden. 

Verplichte jaarlijkse reiniging bij centrale verwarming op brandstof & mazout

Verplichte jaarlijkse reiniging bij centrale verwarming op brandstof & mazout

Is uw schoorsteen aangesloten op een centrale verwarmingsinstallatie op vaste brandstof of mazout? Dan bent u verplicht deze elke jaar te laten reinigen.

Plan de reiniging van uw schoorsteen in met TDcleaning en slaap op beide oren.

Schoorsteeninspectie met Camera

Schoorsteeninspectie met Camera

In bepaalde gevallen kunnen we te maken krijgen met gescheurde of gedeeltelijk ingestorte schoorstenen, of zelfs meerdere schoorstenen met problemen. Met behulp van een camera-inspectie kunnen we de situatie gedetailleerd onderzoeken en laten zien wat de exacte problemen zijn en welke stappen we kunnen ondernemen om ze op te lossen.

Lees meer
Nog meer schouwwerken

Nog meer schouwwerken

Alles even laten checken? Ga voor een gerust gemoed en laat ons team uw volledige schouw even controleren.

U kan ook bij ons terecht om vogelnestjes te laten verwijderen, roosters en/of duivenpinnen te plaatsen en kleinere schouwwerken. We plaatsen ook flexibels zodat de schouw geen ongewenste bezoekers krijgt. 

TDcleaning plaatst ook flexibels! 

 

Wanneer uw schouw niet meer goed trekt, te vochtig is of last heeft van pek-opbouw, kan deze een brandgevaar vormen en komt de goede werking van de schouw in het gedrang.
TDcleaning helpt dit voorkomen door het plaatsen van zogeheten flexibels. Deze kleinze opzet op de schouw zorgt niet alleen voor een betere verbranding, - en dus een efficiëntere werking van de schouw- de flexibel zorgt ook voor een lager verbruik en elimineert brandgevaar. 

 

U hoeft ons woord er niet voor te nemen. Lees hier wat onze klanten over ons vertellen.