TDcleaning reinigt in héél Vlaanderen

Onze experts,
altijd tot uw dienst!

TDcleaning, even terug in de tijd

Als u ons in 2009 had gevraagd om naar de toekomst te kijken en of we onszelf hadden gezien als ondernemers in de schoonmaakindustrie, waren we wellicht van onze stoel (of ladder) gevallen.  Maar dit is net hetgeen wat de toekomst ons gebracht heeft dankzij het harde werk en de inzet van ons talenvolle team.

Onze kracht & kennis hebben we gehaald uit onze werkervaringen.  Tim startte als ramenwasser, terwijl Kathleen kennis vergaarde in de uitzendsector.  Dit gaf ons de opportuniteit om met deze kennis aan de slag te gaan om zo ons familiaal bedrijf op te starten, wat intussen een sterk groeiende BV werd.

De expertises van Tim en Kathleen bleken perfect op elkaar te zijn afgestemd om het bedrijf snel te doen groeien. Tim focuste zich op de verkoop terwijl Kathleen zorgt voor de groei van het kantoor dankzij haar jarenlange ervaring als expert in de uitzendsector.

Het team verwelkomde snel nieuwe talenten. Over de jaren vervoegden zich experts in ontmossen, talenten in ramenwassen en sterke administratieve duizendpoten die de planning en organisatie van de schoonmaakteams op zich namen.

Bij TDcleaning streven we dagelijks naar een gelukkig team. Tevreden klanten leiden naar gezamenlijke groei. En daar mag iedereen mee de vruchten van plukken!

Onze prioriteit? Onze klanten én onze medewerkers.

Kathleen Pieters & Tim Debakker, Bestuurders TDcleaning

Ons doel? Groeien met kwaliteit!

TDcleaning ging van bijberoep naar hoofdberoep, en van een eenmanszaak naar een vennootschap. En daar zijn we enorm trots op! Bij TDcleaning gaan we voor groei, samen met onze klanten en medewerkers. Kwaliteit staat altijd centraal. Daarom investeren we nog dagelijks in de optimalisatie van onze diensten: ramen wassen, schoonmaken, ontmossingen, schoorsteenvegen. En dat voor zowel particulieren als bedrijven.

Missie, visie, waarden & normen

TDcleaning streeft ernaar een langdurige en hoogwaardige relatie op te bouwen met klanten en medewerkers.

Hoe doen we dit?

Onze experten van het sales team tot de binnendienst helpen u graag met het adviseren naar de voor u meest geschikte oplossing.   De experts ,met name onze uitvoerende collega’s, zorgen ervoor dat deze met glans voor u worden gerealiseerd.  Allen zorgen zij 1 voor 1 voor een uiterst persoonlijke aanpak en professionele uitvoering.

Ons doel is om te groeien met KWALITEIT als PRIORITEIT en u als klant maximaal te ontzorgen.