TDcleaning reinigt in héél Vlaanderen

Verhuur Veeg- en schrobzuigmachines

TDcleaning biedt nu ook de uitstekende veeg- en schrobzuigmachines van DiBO aan! Deze praktische, gemotoriseerde zit- of duwveegmachines zijn compact, wendbaar en uitermate efficiënt. Ze zijn geschikt voor de snelle en effectieve reiniging van zowel kleine als zeer grote oppervlakten.

Via TDcleaning kan u de veeg- en schrobzuigmachines van DiBo aankopen.
We verhuren ze als officiële verdeler uiteraard ook mét bestuurder. 

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt DiBO betrouwbare waterbesparende en energiezuinige schoonmaakmachines en -systemen.
TDcleaning biedt nu ook DiBo toestellen aan ter verkoop en verhuur. De kwalitatieve DiBo toestellen sluiten perfect aan bij TDcleaning's filosofie. 

DiBO schrobzuigmachines zijn ontworpen voor efficiënte en grondige reiniging van verschillende vloeroppervlakken.
Ze kunnen vuil, vlekken en verontreinigingen effectief verwijderen, waardoor de reinigingstijd wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd.

Schrobzuigmachines van DiBO bieden doorgaans een diepere reiniging dan handmatige methoden.
Ze kunnen vaak ook hardnekkig vuil en vlekken verwijderen die moeilijk te bereiken zijn met conventionele schoonmaakmethoden.

 

DiBO CT5 Schrobzuigmachine

Mini schrobzuigmachine met maxi prestaties! De reinigingskracht van de schijfborstel en het perfect drogen in alle richtingen maken van de CT5 een ideale schrobmachine voor het dagelijks reinigen van kleine en middelgrote oppervlakken, vooral op voor andere schrobmachines moeilijk bereikbare plaatsen.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Schrobzuigmachines van DiBO bieden doorgaans een diepere reiniging dan handmatige methoden. Ze kunnen vaak ook hardnekkig vuil en vlekken verwijderen die moeilijk te bereiken zijn met conventionele schoonmaakmethoden.

DiBO biedt een verscheidenheid aan schrobzuigmachines met verschillende specificaties en grootteopties, zodat u kan kiezen voor een model dat het beste past bij de specifieke reinigingsbehoeften van uw omgeving.

  • slide
  • slide
  • slide

DiBo CT15 Schrobzuigmachine

De CT15 is van het betere bochtenwerk. Hoe kleiner en krapper de ruimte, hoe nuttiger hij wordt. Het is een uiterst compacte en wendbare schrob-/zuigmachine, gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van de nieuwste technologieën. Ideaal voor kleine ruimten, zelfs als daar veel meubilair staat. Machinaal reinigen is maar liefst 4 x efficiënter en productiever dan handmatig schoonmaken. Voor de CT15 kiest u uit de elektrische versie met kabel (type C35), met batterijen (type B35) of met cilindrische borstels (type CT15-B35R). Deze laatste bouwt u binnen een minuut om tot tapijtreiniger met de optionele Carpet Kit.

Op zoek naar een kwalitatieve, betrouwbare schrobzuigmachine?

Vraag een gratis offerte aan

Ga resoluut voor DiBo & TDcleaning's gecombineerde ervaring in de schoonmaakwereld!

Het gebruik van een DiBO schrobzuigmachine kan aanzienlijke tijdsbesparingen opleveren in vergelijking met handmatige reinigingsmethoden.
Dit is vooral waardevol in commerciële omgevingen of grote ruimtes waar regelmatig schoonmaken nodig is. Bovendien kunnen de kosten op lange termijn worden verlaagd, omdat schrobzuigmachines efficiënter omgaan met schoonmaakmiddelen en water, waardoor verspilling wordt verminderd.

 

DiBo CT160 

De CT160 combineert de nieuwste technologieën in een compacte en zeer wendbare uitvoering. Het resultaat is een professionele ride-on schrobzuigmachine, ontworpen om de meest uiteenlopende reinigingsklussen uit te voeren. De CT 160 is een robuuste, solide machine uitgewerkt in een modern design.

De ongelooflijke wendbaarheid dankt de CT160 aan zijn buitengewone draairadius. Deze schrobzuigmachine geeft u een enorm rendement gekoppeld aan een grote productiviteit. De grote tankinhoud en de hoge capaciteit van de batterijen maken van dit toestel een schrobzuigmachine die ideaal is voor extreme reinigingswerkzaamheden in grote tot zeer grote ruimten.

Verkoop van Schrobzuigmachines

Verkoop van Schrobzuigmachines

TDcleaning is een officiële verdeler van DiBo schrobzuigmachines. Deze performante schrob- en schrobzuigmachines zijn terecht een populaire keuze voor het reinigen van grote oppervlakten. De DiBo schrob- en schrobzuigmachines zijn Ideaal voor grote bedrijfspanden met verschillende ondergronden. Dankzij DiBo kan u telkens weer van de de vloer eten. 

Verhuur van Schrobzuigmachines

Verhuur van Schrobzuigmachines

Via TDcleaning kan u de schrobzuigmachines van DiBo huren, al dan niet met operator. 

Dit is de ideale oplossing wanneer u een periodieke nood hebt aan een efficiënte methode om grote oppervlaktes te reinigen. U kan dit indien gewenst zelf doen met een van onze DiBo schrobzuigmachines. Een van onze operatoren kan dit evengoed uit uw handen nemen. Contacteer ons voor meer info!

U hoeft ons woord er niet voor te nemen. Lees hier wat onze klanten over ons vertellen.